Komunikaty prasowe

Wszystkie najnowsze wersje produktów firmy Citizen i artykuły prasowe na temat naszych drukarek są dostępne tutaj.

Mark Moore – nowy Managing Director wyznaczony przez Citizen Systems Europe

Citizen Systems Europe, wiodący producent wysokiej jakości kalkulatorów i drukarek etykiet, kodów kreskowych, drukarek przenośnych, POS i drukarek fotograficznych, ma przyjemność ogłosić powołanie Marka Moore'a na stanowisko Managing Director w Europie, na Bliskim Wschodzie i w Afryce (region EMEA). Pan Moore otrzymał awans po 10 latach pracyw firmie na stanowisku Sales and Marketing Director stając się tym samym pierwszym nie-Japończykiem na stanowisku Managing Director na jednym z rynków docelowych na całym świecie.

Mark, który będzie pracował pomiędzy centralą w Stuttgarcie a oddziałem w Wielkiej Brytanii i będzie odpowiedzialny za dalszy rozwój firmy. Zgodnie z jego wizją firma Citizen pozostanie „wiodącym specjalistą w branży drukarek”. Celem nowego Dyrektora jest dalsze zwiększanie obecności firmy na Bliskim Wschodzie i w Afryce, w tym także na rynkach rozwijających się, takich jak RPA i Iran.